Fotografie

Zážitkové varenie ZŠ Skalica

Zážitkové varenie ZŠ Báhoň

Priebeh školení na ZŠ Nováky

Na pravidelnom vyučovaní projektu Viem, čo zjem na základnej škole v Novákoch si žiaci osvojili tému „Hygiena potravín“ pod vedením ich triednej učiteľky.  Počas hodiny vypĺňali zaujímavé úlohy k lekcii a  zhodnotili čo nové sa naučili. Nakoniec si žiaci z ovocia a zeleniny poskladali nápis svojej triedy.

Priebeh školení na ZŠ Kozárovce

Na základnej škole Kozárovce sa v rámci Svetového dňa výživy venovali téme „Vyvážená strava“. Žiaci pracovali s interaktívnou aplikáciou a pracovným listom. Po absolvovaní teoretickej časti svoje poznatky využili pri príprave zdravej desiatej v podobe nátierok a ovocného šalátu.

Priebeh školení na ZŠ s MŠ Vasiľov

V rámci vyučovania projektu Viem, čo zjem žiakov základnej školy vo Vasiľove rozdelili do skupín podľa farby ovocia, ktoré mali žiaci priniesť, a obliecť sa podľa farby daného ovocia alebo zeleniny. Žiaci s pomocou pani učiteliek pripravili z ovocia a zeleniny šaláty, džúsy a dokonca upiekli aj ovocný koláč. Nakoniec vypracovali v skupinkách pracovné listy na tému „Ovocie a zelenina“.

Priebeh školení na ZŠ Cirkevná, Piešťany

Priebeh školení na ZŠ J. Horáka, Banská Štiavnica

Priebeh školení na ZŠ Janova Lehota

Priebeh školení na ZŠ Letanovce

Priebeh školení na ZŠ M. R. Štefánika, Hlohovec

Priebeh školení na ZŠ Poráč

Priebeh školení na ZŠ Prašice

Priebeh školení na ZŠ Hriňová

Priebeh školení na ZŠ Sama Tomášika, Lubeník

Školenie 1. lekcie na ZŠ Karloveská 61 v Bratislave

Začiatkom marca sme sa boli pozrieť na jedno z posledných školení k 1. lekcii s pani lektorkou Mgr. Zuzanou Klinčákovou z Regionálneho úradu verejného zdravotníctva. Žiaci zo ZŠ Karloveská 61 v Bratislave boli na hodine aktívni, o tému sa zaujímali a aktivity podané hravou formou ich navyše zabavili.

Ovocie a zelenina. Školenie druhej lekcie na ZŠ Jána Bottu 27 v Trnave

V rámci druhej lekcie si môžu školy zvoliť jednu z troch tém z oblasti zdravej výživy. Nazrite s nami do ZŠ Jána Bottu v Trnave, kde sa rozhodli venovať téme Propagácia ovocia a zeleniny.